BED AND BREAKFAST HAARLEM

  backupnext  
Bed and breakfast Haarlem appartement Overveen

 

Apartment Overveen Haarlem

Ons huis in Overveen is gesitueerd bij de duinen en het strand. Overveen is een deel van de gemeente Bloemendaal,maar in feite een buitenwijk ten westen van Haarlem, een erg mooie, oude stad. Het treinstation van Overveen is 7 minuten lopen van ons huis.

Je verblijft in een groot, comfortabel appartement, tweede verdieping met een maximum aan privacy: je eigen badkamer met douche en toilet. Er is een woon-/eetkamer en een slaapkamer met een tweepersoonsbed ( bad en bedlinnen inclusief).Er is ook een leuk klein, zonnig balkon. Wifi, kabel t.v., stereosysteem .Koelkast,magnetron,2 pits elektrisch kookstel, Senseo. Er is een parkeerplaats voor ons huis ( eigen oprit) Er zijn twee fietsen beschikbaar : binnen 5 minuten ben je in de duinen.de bossen en het strand is slechts 15 minuten op de fiets.
Met de trein ben je binnen 20 minuten in het centrum van Amsterdam.
Binnen 8 minuten ben je op het strand van Zandvoort.

Zoek een B&B in: Nederland ... Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht ...