BED AND BREAKFAST HAARLEM

  backupnext  

Vanaf € 111 (2 personen) Controleer HIER de beschikbaarheid.

 

Bed & Breakfast Hotel Malts in Haarlem

Midden in het historische centrum van het bruisende Haarlem bevindt zich ons bed en breakfast Hotel Malts. Het prachtige pand is officieel rijksmonument en heeft nog veel originele elementen. Het is gelegen in de Zijlstraat; een van de mooiste winkelstraten van Haarlem. Bij Malts vindt u de kleinschaligheid en de persoonlijkheid van een Bed en Breakfast en indien gewenst de anonieme privacy van een hotel. Typerend voor dit monumentale pand is dat elke kamer een verschillende indeling heeft en daardoor een eigen karakter heeft. Wij hebben 14 kamers van budget, klein (2 personen) naar standaard tot heel groot (4 personen). Elke kamer heeft een eigen badkamer op de kamer met douche, wastafel en toilet en is voorzien van TV, radio en er is gratis WIFI door het hele pand.

Het ontbijt bij Malts is van zeer goede kwaliteit, bestaande uit ondermeer vers afgebakken croissantjes en broodjes belegd met de lekkerste kaas van Haarlem. Dit alles met een glas jus d'orange, koffie of thee.

Het historische Haarlem ligt aan uw voeten. Op korte loopafstand vindt u de belangrijke attracties van deze mooie stad. Naast historische monumenten, een gezellig uitgaansleven (161 restaurants) en een gevarieerd winkelaanbod met vele leuke boutiques (al 5 jaar leukste winkelstad), vindt u er ook het Teylers Museum en het Frans Hals Museum.

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht