BED AND BREAKFAST HAARLEM

  backupnext  

 

Bed and breakfast Gravin van het Schouwtje in Haarlem

Een appartement op 10 minuutjes loopstand van de Grote Markt van Haarlem. U heeft een waanzinnig groot appartement van 119 vierkante meter. Eigen ingang en ook heeft u toegang tot de garage.

In de woonkamer is een TV aanwezig en ook draadloos internet. U heeft een grote eetkeuken die compleet is ingericht. Koffie en thee faciliteiten zijn aanwezig. Er is een tweepersoons slaapkamer en op aanvraag kan hier een kinderbed worden bijgeplaatst. Badkamer en WC zijn apart. In de badkamer zijn een douche en een dubbele wastafel aanwezig.

Het ontbijt is een verwenning van broodjes van de warme bakker, een vers eitje, beleg-assortiment en natuurlijk koffie, thee en fruitsap.

In de beoordelingen kunt u ondermeer lezen:

Bijzonder ruim. Met garage. Goed onderhouden. Rustig. Lieve mensen. Bloemen op tafel. Ontvangst met koffie. Geweldig ontbijt. Super locatie.

 

Zoek een B&B in: Amsterdam ... Amersfoort ... Apeldoorn ... Arnhem ... Eindhoven ... Enschede ... Groningen ... Den Haag ... Haarlem ... Den Bosch ... Maastricht ... Nijmegen ... Rotterdam ... Tilburg ... Utrecht